Inlägget är skrivet i kategorin #NEWWORLD

Chapter 5- Sunny morning

                                         
 Jag hade bara suckat och skakat på huvudet. ”inte för att såra dig Scooter, men skaffar du en kille så kommer säkert han att bli som mig och det orkar du väll inte med?” frågar jag och blinkar till honom. Scooter tar en slurk ur sin coola men han skakar bara på huvudet ivrigt. ”det kan du bara glömma” skrattar han. Scooter lutar sig fram på bordet och våra blickar spänns i varandra. ”okej boss, du får som du vill, vi väljer väll en tjej då OM du lovar att du inte faller för henne direkt” ett leende gömmer sig bakom hans blick men han kollar ändå på mig seriöst. Jag räcker fram min hand till honom och han skakar den. ”deal” svarar jag.
 
                     
 
 
                                  
 Solen steker mot mig och Justin som sitter på varsin sten för att kolla på solnedgången. Justin sitter och suger på sin cigarett, som han sagt det kallas för. Jag hör givetvis talas om det förr men jag har ingen aning om vad det är för ämnen i. ”Justin, är det farligt det du blossar ut?” frågar jag nätt. Han vänder sin blick mot mig och blåser ut rökmoln. Han skakar på huvudet men det syns inget leende på hans läppar. ”helt ofarligt” svarar han. Jag nickar och kollar ner på mina fötter och drar handen igenom stenarna som är runt omkring oss. ”får jag prova isåfall?” frågar jag och lägger huvudet på sned. ”är du dum eller? Det är ju livsfarligt för dina lungor!” väser han men han tystnar sedan. Min blick ser förvånandes ut. Jag kliar mig sakta i håret. ”men du sa ju att det inte är farligt?” frågar jag nätt.  ”Skit samma. Jag måste gå nu” mumlar han och kastar cigaretten på marken för att sedan trampa på den. ”hejdå Celeste” blir hans sista ord innan han försvinner ur mitt synhåll.

Det har nu gått två timmar och det stora täcket av mörker är över staden. Stjärnorna lyser upp och musiken hörs från den stora scenen som Justin stod på för två dagar sedan. ”Bree kommer du med mig?” frågar jag min lillasyster inne i vårt tält. Hon springer in i min famn och svarar ett glatt ”ja!”. Leendet dyker upp på mina läppar och vi går sedan ut ur tältet för att gå till den stora scenen. Mina föräldrar stannar hemma denna gång för att göra privata grejer har dem berättat. Vad vet jag inte men dem verkade väldigt glada. ”vad tycker du om Justin?” frågar Bree och hennes hand är i min hand. Ett flin dyker upp på mina läppar och jag skrattar lite. ”han är väll söt” svarar jag henne med en pinsam röst. Hon skrattar löst till åt mitt svar. ”haha, söt? Sexig menar du väll?”. Mina ögon blir stora när jag möter hennes blick. ”Men Bree, vart fick du det ordet ifrån?” frågar jag med en förtvivlad röst. Bree rycker på sina axlar. ”Justin”, ”Justin?” frågar jag. Hon nickar ”vänta nu här. Har du varit med Justin?” frågar jag och rynkar pannan. Bree nickar igen åt min fråga. ”varför har han lärt dig ordet sexig? Visst, han har lärt mig det också men Bree, seriöst” mumlar jag förtvivlat. Att vara i hennes ålder och säga det ordet tycker jag verkar vara lite märkligt. Justin har sagt till mig att ordet sexig betyder när han har en fin kropp som man vill röra. ”skit samma, han tycker du är sexig Celeste” svarar hon och vänder sin blick till marken istället. ”KOLLA, nu sa du typiska Justin-ord igen, nej Bree, då ljög han” suckar jag och drar istället med henne ner för trappan till scenen på torget där folket har samlats.

 Efter en liten väntan så har Justin gått upp på scenen och en mikrofon är placerad i hans hand. Applåder hörs runt om men jag är inte sugen på att klappa mina händer efter mitt och Justins senaste samtal. Scooter som jag tror han heter står och babblar i en mikrofon och det har han gjort rätt länge nu. Justin däremot står bara bredvid honom och andas. Brända blickar har lämnat honom på mig ibland och det har gjort så att jag känt mig ganska obekväm. Nu går Justin fram lite längre på scenen och drar mikrofonen mot munnen. ”Den som ska följa med oss till Amerika är men vad fan Scooter” Justin blir avbruten över att Scooter viskar något i hans öra. Några sekunder senare öppnar Justin munnen igen. ”Bree Wesley” mumlar han och applåder hörs runt om oss. Bree Wesley, Bree Wesley, Bree Wesley, BREE WESLEY. Det tar ett tag innan jag förstått att min syster ska få följa med Justin till Amerika. Gråten är närma på att dra över mig men jag försöker att le och kramar om henne istället. Jag släpper henne och möter Justins blick när hon går upp på scenen. Några tårar har nu lämnat mina ögon av både lycka och av besvikelse. Att spendera sin tid med Justin i Amerika skulle vara en dröm men samtidigt så är Bree yngre än mig och hon förtjänar det här. Bree står på scenen bredvid Scooter men Justin bara kollar vasst in i min blick. Han ser besviken ut. Jag vet inte om det är för att han är besviken på mig för innan eller om han ville ta med mig men antagligen ville han ta med sig Bree eftersom hon är den som ska följa med honom.

 Bree har varit glad hela kvällen och nu ligger hon och sover med mamma och pappa medan jag smugit ut för att gå till det stora tältet där Justins crew har fest igen. Musiken spelas högt och jag kan höra att det är Justins sångröst. Som förra gången märker inte så många att jag går in i tältet. Bordet med alkoholen som jag trodde var vatten sist står tydligt på ett stort bord. Både genomskinlig alkohol finns och massor av andra. Mina händer greppar tag i massor av småglas och snart har jag druckit 5 glas, 10, 15 och jag slutar med 19 glas med alkohol. Jag blir genast yr och går fram till en random kille som står en bit bort. Jag börjar pressa mina läppar mot hans som den andra killen förra natten hade gjort på mig. Killen går genast med på det jag gör och han slingrar sina armar runt min kropp. Efter ett tag slutar han och han räcker istället en flaska åt mig. ”det är vodka” svarar han med ett litet leende. Jag har ingen aning om vad vodka är men jag kastar mig i drycken ur flaskan och kastar sedan den i golvet innan vi börjar pressa läpparna mot varandra igen.

 

Mina ben vinglar när jag går och jag mumlar några ord ur munnen. En flaska vodka är placerad i min hand och jag dricker ur den ibland. Killen jag myst med innan sitter nu bredvid mig på marken utanför tältet och vi småskrattar lite ibland och pratar, pratar om Justin telexempel. Det tar ett tag innan en röst hörs bakom oss. ”Vem fan är det du sitter och hånglar med Lil?”. Killen slutar kyssa mig och jag vänder min blick bakåt där jag får syn på en kille med svart huvudtröja så jag inte kan se ansiktet så mycket. ”vad gör du här ute?” mumlar den mörka killen framför mig. Killen med svart huvudtröja sätter sig bredvid mig och han drar ner sin luva. ”du är full Celeste, jag känner det, snälla kom med till min hydda” viskar rösten. Rösten som nyss hördes i mina öron är Justins röst. Jag skrattar kort och möter killens läppar igen men får en knuff i sidan så jag ryggar bakåt. ”Vad fan Justin!?” skriker jag och börjar massera min bröstkorg. ”förlåt” mumlar han och reser sig upp. För en sekund trodde jag han skulle försvinna här ifrån men han drar upp min kropp och några sekunder senare är jag placerad i hans famn. Håret hänger ner över hans armar och mina armar är placerade runt hans nacke. ”jag tar dig till min hydda så du får ligga där inatt” viskar han och möter min blick. Tröttheten är för stor inom mig och jag bestämmer mig för att somna i Justins famn under tiden han går mot sin hydda.

 

Solen lyser in genom ett fönster som Justin får ha i sin hydda. En enorm huvudvärk har jag och platsen bredvid mig i sängen är upptagen och jag kan se Justin som ligger där med blicken mot mig. Hans hår står ut åt olika håll och kanter och det är faktiskt ganska sexigt. ”Justin, du sa till mig att ordet sexig menas att man vill röra någonting på ens kropp därför man tycker att personen är snygg och fin” säger jag och blinkar långsamt med ögonen. Justin nickar åt mig som svar. ”jo, jag vill gärna röra ditt hår nu och då är du sexig, eller hur?”. Ett löst skratt lämnar Justins läppar och han tvekar lite med rösten. ”inte riktigt, eller jag menar, klart jag är sexig men håret är inte snyggt just nu”. Jag nickar och vill vinna striden mellan oss. Min vilja ska gå igenom och tycker jag någonting så har jag alltid rätt. ”håret är snyggare nu än igår” svarar jag bestämt. Justin suckar högt och sätter sig upp i sängen. ”vill du ha några jordgubbar och grädde?” frågar han mig. Ett leende dyker upp på mig och jag nickar ivrigt. Justin drar av täcket men då hörs en signal från hans mobil. Jag är en aning avundsjuk på att Justin har en mobil där han kan spela massor av spel på. Han för mobilen mot örat och han ser genast lite irriterad ut i ansiktet. Jag vet inte namnet på den personen han pratar med men hon heter Selena, tror jag.

”Vad fan vill du bitch?” Mumlar Justin surt. Något jag listat ut är att det är samma tjej som han talade med i telefonen igår. Justin sätter på högre volym på telefonen och han har mobilen framför sig istället så man kan höra tjejens röst. ”kommer inte du hem idag? Och sluta kalla mig bitch Justin, det är jävligt taskigt att kalla någon det!”. Hon låter sur, väldigt sur. ”jag kommer hem när jag kommer hem, vi är ändå inte ett par längre så det kan väll du skita i…bitch?”. ”Justin kan vi gå snart eller?” gnäller jag och Justin slår till mig på kinden, ingen aning om varför. Det gör ont, riktigt ont och jag känner på mig att kinden är röd. ”Justin vem var det där? Säg inte att det är en tjej du tagit ett ligg med?”, de sista orden från Selena hörs ur telefonen innan Justin lägger på och kastar ner den på golvet. ”fan Celeste” mumlar han och drar in mig i en kram. Jag vill inte krama tillbaka, jag är redan lite sur på Justin. ”jag går nu”. Mina ben sveper jag över sängen och golvet känns under mina fötter. ”Men Celeste!” skriker Justin efter mig men jag smäller till dörren efter mig och tårarna börjar brännas. Solen är varmare än någonsin och jag möter Bree halvvägs på väg hem. ”Vart har du varit Celeste? Mammi och pappi har letat efter dig hela jävla morgonen!” väser Bree och hon kastar sig i min famn. ”det är lugnt, jag var med Justin” mumlar jag som svar.

-

Eftermiddagen har dykt upp och Bree ska nu åka iväg med Justin. Jag, mamma och pappa står vid bilen för att säga farväl till Bree. Kniven i en ficka i min klänning har jag ett grepp om och jag börjar genast springa därifrån med tårarna i ögonen efter att jag mött Justins blick. Rop hörs bakom mig när jag springer men jag bryr mig inte för tillfället. Jag springer och springer, ända vägen in till torget och jag ställer mig bakom en sten för att dra fram kniven. Jag har sett en tjej på festen i natt dra en kniv genom sin arm då hennes pojkvän gjorde slut och nu har jag lusten av att ta bort smärtan. Ett svagt stön lämnar mina läppar när jag känner hur kniven tar hål i huden. Blodet börjar rinna nerför armen och jag drar den mot huden igen men hårdare så ett skrik lämnar mig.

______________________________________________________________________________________________

Vad tycker ni om att Bree skulle få följa med Justin hem till Amerika och vad tror ni händer med Celeste nu? :o

#Kommentera gärna


Kommentarer
Johanna - PLL fansite säger:

sv: Okej, vi med men främst i menyn så vi kanske kan börja med det? :)

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://pllfansite.blogg.se

Johanna - PLL fansite säger:

sv: Klart :)

KOMMENTAR SKRIVEN: HEMSIDA: http://pllfansite.blogg.se

Arii säger:

Bäst!!!
Drama!!

KOMMENTAR SKRIVEN:

Anonym säger:

Omb ja dör så bra

KOMMENTAR SKRIVEN:

Emma säger:

Sååå bra, började nyss läsa och kan verkligen inte sluta!

Svar: Åh, roligt att höra (:
Caroline Dahlgren

KOMMENTAR SKRIVEN:
- Skriv ditt namn här:

- Skriv din e-post:

- Skriv din url här:

- Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?Trackback