Inlägget är skrivet i kategorin Allmänt

Chapter 7- Not good

 
 Utan att göra motstånd så blossar jag ut röken på henne och går sedan därifrån för att gå till köket där jag glömt att Celeste sitter. ”Inte för att såra dig Celeste men du borde nog gå upp på rummet om du inte vill höra mig och Selena stå och kasta grejer runt om oss och skrika” varnar jag henne och ställer mig framför henne.
 
Hennes glansiga långa hår, slitna jeans och svart linne passar henne perfekt.
Selena kommer instormande till köket och hon stannar genast upp när hon får syn på Celeste.

 Justins POV:

Det har gått över en halvtimme och allt jag hört i mina öron är surrande ord. Jag har inte lyssnat på ett ända ord som Selena har sagt till mig utan jag har suttit i min egna lilla drömvärld. "Så, är vi överens?".

"va?". Jag tittar upp på Selena och jag kan se att hon är besviken. Hon suckar högt och sätter sig framför mig vid köksbordet.

"Lyssnade du på ett ända ord som jag sa Justin?". Jag flinar och nickar.

"självklart gjorde jag det". Jag reser mig hastigt upp från stolen och bestämmer mig för att kolla efter Celeste. Hon har fått sitta i mitt rum ett tag och säkert gjort ingenting. Hon har inte varit i LA särskilt länge så jag tänker göra någonting roligt med henne, även om jag inte kan komma på vad. Ingenting vet jag, ingenting om hennes intressen eller vad hon gillar att göra. Kanske är det inte så konstigt med tanke på att hon fått leva som ett barn från medeltiden i några år.

 "vart tror du att du ska någonstans?". Jag kan höra Selenas rop som ekar i mina öron men jag ignorerar henne bara och går upp för trapporna. 

 Celestes POV:

Jag känner en hand som masserar min rygg och mina tårar hamnar i den våta kudden. Mitt ansikte ligger ner mot kudden vilket det gjort i en kvart nu. Jag längtar hem men Justin har redan sagt förr att jag inte kommer att få åka hem på några månader. 

"Vill du hitta på någonting imorgon? Jag ska ut på affärer ikväll så du får stanna här med Selena ett tag". Justin mumlar ur sig orden som han brukar göra. Det kan vara svårt att höra vad han säger ibland men denna gången hörde jag alla orden.

"vart ska du och det är redan mörkt ute Justin" snyftar jag och sätter mig upp. Justin möter min blick och han ser bekymrad ut. Han sätter sig närmare mig och hans arm slingrar han runt min kropp. Jag kan känna hans hand som greppar tag i min sida.

"det har du inte med att göra, eller förlåt det lät otrevligt men jag vill inte blanda ihop dig i min skit, detta är mellan män". Jag fnyser till.

"pojkar menar du". Justin slår till mig i sidan med armbågen och smärtan sprider sig. Jag slår tillbaka med armbågen och han lämnar ifrån sig ett "aj" och han börjar massera.

"mes" skrattar jag och reser mig upp från sängen. 

"kalla mig inte mes när du inte känner mitt förflutna" mumlar han tyst för att jag inte ska höra det men det gör jag och ställer mig framför honom med armarna i kors. 

"förflutna? du låter fan som om du vore kriminell". Justin vänder upp sin blick och han reser sig så han står framför mig. Han lämnar en kyss på min kind och han vänder sig sedan om och lämnar rummet utan ord. En suck lämnar mina läppar och jag går fram till den stora spegeln som står i Justins rum. Mitt hår ser bra ut efter den långa duschen jag nyss tagit och kläderna jag fått av Justin ligger på hans skrivbord. Jag har fortfarande morgonrocken på mig sedan jag hoppade ut ur duschen men har lust att byta kläder. Justin vek kläderna snyggt och prydligt innan han lade ner dem på sitt skrivbord. Att han ens vek dem själv förvånar mig med tanke på att han har massor av assistenter som gör allting åt honom. Jag har bara varit här en halv dag men ändå så känner jag mig hemma i hans sällskap, som om vi har känt varandra i flera månader. Den vita croptopen och de korta magshortsen drar jag på min smala kropp. Snabbt vänder jag mig om och går till spegeln igen för att kolla hur jag ser ut. Kläderna sitter perfekt så jag börjar gå ut från samma utgång som Justin gick ut från för två minuter sedan. Jag möts av trappor några meter från dörren och jag börjar kliva ner för trappstegen. Jag kan inte sätta fingret på hur många trappsteg det är men det är långt över tjugo. När jag kommer ner för trapporna hinner jag bara gå två steg innan jag stannar upp över att jag hör röster, viskande röster.

”jag älskar dig, du får inte lämna mig”. Det är Justin som viskar. Jag vet inte vart han är eller vem han viskar till men viskningarna hörs tydligt.

”gör du någonting med någon tjej en gång till så är du död Justin, du får absolut inte heller göra något olagligt”.

”du är ju tjej?”. Jag orkar inte bry mig mer om vad dem viskar om så jag börjar gå mot köket och får då syn på Justin som trycker in en tjej mot kylskåpets dörr. Deras blickar är inborrade i varandra ända tills Justin bestämmer sig för att trycka sina läppar mot hennes. Jag kan inte se hela tjejens ansikte men jag kan föreställa mig hur hon ser ur genom att se halva hennes ansikte.

”måste du vara så jävla äcklig Justin?”. Min röst låter raspig med tanke på att jag knappt pratat på de senaste fyra timmarna. Justin släpper snabbt brunetten och han står med kroppen riktad mot mig. Mellan oss är det säkert mer än fyra meter men det känns ändå på något sätt att vi står några centimeter ifrån varandra. Hans blick är riktad mot min och jag kan se i ögonvrån hur tjejen bakom honom får ett stort frågetecken i pannan. Justin lämnar ett svagt stön och han biter sig i läppen innan han svarar på min fråga.

”har du aldrig varit kär Celeste?” Justin börjar gå sakta emot mig. Snabbt skakar jag på huvudet och blir nästan rädd när han kommer närmre mig. Han stannar när han står farligt nära mig. Justin är någon decimeter längre än mig och det gör så jag måste höja upp huvudet för att kunna möta hans blick.

”varför ska man vara kär när man kan ligga med många killar samtidigt? Som du har sagt till mig Justin”. Brunetten fnyser och hon öppnar själv munnen.

”Nä, har Justin sagt det? Det tror jag inte”. Hon låter ironisk och Justin morrar till som svar. Jag nickar och ler mot henne.

”vem är du? Jag är i alla fall Celeste, har Justin berättat det redan?” frågar jag och jag skakar hennes hand som hon räckt fram. Hon skakar den sakta och hon lämnar en blick mot Justin som jag nu har flyttat ifrån.

”ja det har han gjort, men jag förstår inte varför jag inte är tillräckligt viktig för att han ska ha berättat någonting om mig? Jag är i alla fall hans flickvän, Selena”. Mitt hjärta börjar klappa hårdare och jag nickar sakta och försöker att göra ”det vet jag redan- minen.” Jag tittar upp på Justin som glor tillbaka på mig. Han ser riktigt sur ut och det känns som om han kommer att vara sur för alltid.  

”Ska vi hitta på någonting då Celeste, bara du och jag?”. Justin hoppar upp på diskbänken och jag skrattar smått när han gör det eftersom hans kalsonger syns tydligt. Jag blir en aning förvånad över att han inte visar sin sura min längre men jag tänker inte på det mer.

”jag tycker faktiskt att Selena ska få följa med”. Jag blir lite seriösare i min röst och lägger huvudet på sned. Justin ser däremot sur ut igen men är det en nyhet?

”Selena bor här Celeste, hon har redan varit på äventyr i staden”. Jag fnyser till och drar ut en stol för att sätta mig ned vid köksbordet.

”som om inte du har det”. Svarar jag men denna gången är det Selena som skrattar och hon går fram till Justin. Hon tar tag i hans armar och drar ner honom så hans fötter slår till i golvet. Hon lutar sitt huvud mot honom och hon ger honom en puss på hans kind innan hon slingrar sina armar runt hans kropp. Hade jag varit en full normal tjej som vuxit upp i USA så hade jag varit grymt avundsjuk just nu. Jag har inte haft min första kyss ännu men det kommer med tiden har Justin sagt. Jag och Justin har diskuterat mycket om kärlek i byn där hemma. Och därför har jag lärt mig rätt mycket. Jag ser hur Justin trycker sina läppar mot Selena och dem båda står och nästan grovhånglar.

”sluta äckla er” gnäller jag och tar tag i dagstidningen för att kasta en tidning mot dem som sedan hamnar på Justins huvud.

”Vill du också hångla?” Justin släpper taget om Selena och han börjar gå emot mig. Hans steg är stora och det gör så jag blir rädd. Rädd och springer därifrån med Justin efter mig. Jag hinner inte springa långt innan Justin tagit fast mig och han lutar sig mot mig för att möta mina läppar. Jag vet att han inte tänker kyssa mig och därför trycker jag upp min hand i ansiktet på honom. Selena står och skrattar när hon ser hur barnsliga vi är.

”din lilla”. Justin bär upp mig i sin famn och han går mot soffan och jag känner hur han kastar ner mig i den. Han vänder sig sedan om med ryggen emot mig och han sätter sig på min mage. Jag börjar att hosta och försöka flytta bort honom för det gör extremt ont när han sitter just på mage.

”Justin ser du inte att hon får ont!? Selena får panik och hon drar upp honom ifrån mig. Justin vänder sig snabbt om och han sätter sig på huk bredvid mig.

”Förlåt, du kan få sitta på mig som hämnd”. Justins viskningar gör mig inte lugnare alls men jag blir glad över att han sa förlåt, även om han kanske var lite ironisk i det.

”Nej det vill jag inte men det är mörkt ute Justin, kan vi inte göra någonting innan läggdags? Ska vi inte sova vid klockan nio eller ska du och jag somna vid ett på natten som vi gjorde i byn? Och ska jag sova i din säng nu också eller har du ett rum?”. Mina frågor strömmar fram men jag märker att både Justin och Selena blir lite irriterande.

”sa jag någonting dumt Selena? Justin jag…” Justin skakar på huvudet.

”det är inte du som gjort något dumt Celeste…” Selena suckar och tar en lång paus innan hon fortsätter.

”Det är Justin och han kommer inte att bli behandlad bra ikväll kan jag lova”. Selena verkar lugn men Justin däremot verkar inte lugn. Absolut inte. Hans käkar är spända och hans ögon har blivit kolsvarta.

”Fitta!”. Justin slår till väggen och han går sedan härifrån.

”typiskt Justin och sitt humör” mumlar Selena. Några sekunder senare kan man höra hur ytterdörren smälls igen. Han har stuckit.

 Justins POV

Ibland kan jag bli ganska irriterad på mig själv men det händer inte lika ofta som när jag håller med mig själv. När jag är arg eller på dåligt humör så kan nästan alltid en biltur göra saken lättare. Celeste vet nog inte riktigt vad otrohet är eller vad ”man får inte sova i samma säng med andra tjejer om man har flickvän” är för någonting. Det är inte henne jag är besviken på utan det är Selena. Hon hade gjort slut med mig och jag bestämmer då över mig själv om jag vill sova i samma säng som någon annan. Det ända vi gjorde var att sova och det borde hon ha förstått. Celeste har garanterat inte förlorat sin oskuld än och hon skulle nog aldrig i hela sitt liv vilja slösa bort den till mig. Dessutom knullar jag inte tjejer som inte är heta som fan. Jag gasar på mer samtidigt som jag dricker vodka ur min flaska. Man ska inte dricka när man kör men ingenting lär hända mig ändå. Jag är en säker förare, oftast. Selena tycker jag är en hemsk förare men själv älskar jag mig själv som förare. Jag ser att trafikljusen visar rött men jag gasar ändå på snabbare vilket jag inte borde ha gjort. Min blick fastnar på personen bakom sin ratt och han tittar tillbaka. Det tar inte långt tid innan jag känner hur smärtan fyller hela min kropp och det ända jag kan tänka på nu är pain.


Hejsan ni alla som läst detta kapitlet. Jag undrar om det finns några läsare som följt bloggen i vintras som finns kvar här nu eller om ni alla är nya? Jag hoppas att ni tyckte detta kapitlet funkade att läsa, det tar en stund innan man kommer in i skrivarrutinerna igen. Men efter några veckor så kommer allt vara som förr igen. Nytt kapitel kommer att komma upp ca 2-3 gånger i veckan. Kommentera gärna om ni har lust så jag vet om detta kapitlet blev okej :) 


Kommentarer- Skriv ditt namn här:

- Skriv din e-post:

- Skriv din url här:

- Skriv din kommentar:

Komma ihåg dig?Trackback